Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2
Vyvolávacia cena
21,4 EUR
Najdôležitejšie detailyBezdrôtový, stenný, dotykový ovládač - regulácia svetelnosti, ovládanie zdroja svetla s CCTIba ovládač! Na prevádzku je potrebný aj ovládač pre skupinovú zónu CCT. Celkovo je možné ovládať 4 samostatné CCT LED skupiny (zóny).S pomocou...
Podrobný popis
Pre Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 máme teraz iba jedného predajcu. Podobné položky nájdete nižšie.
Prezrite si Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 v sekcii led pás a kúpte ho za 21,4 EUR u Ledv.sk.
Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 – popis, skúsenosti a odporúčania
Produkt je práve na našom skladeV tejto chvíli na sklade
Slová zákazníkov o Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2
Maximálne bodové ohodnotenie
Zákaznícka cena21,4 EUR
Informácie aj špecifikácie k Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 získate na Ledv.sk
Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 v recenziách: názory zákazníkov a užitočné informácie
Bezdrôtový, stenný, dotykový ovládač - regulácia svetelnosti, ovládanie zdroja svetla s CCTIba ovládač! Na prevádzku je potrebný aj ovládač pre skupinovú zónu CCT. Celkovo je možné ovládať 4 samostatné CCT LED skupiny (zóny).S pomocou ovládača sú dostupné nasledujúce funkcie:- Zapnutie a vypnutie (hlavný vypínač pre každú skupinu).- Regulácia svetelnosti (dokonca aj samostatne pre každú zónu).- Nastavenie teploty farby od chladnej bielej po teplú bielu (CCT).- Automatická oneskorená funkcia vypnutia (60s).- Zapnutie a vypnutie pre každú skupinu (zónu).
Vyhľadávajte ďalšie led pás podľa ceny
Objavte cenovo dostupné LED pás prehľadne na jednom mieste.
Vaše otázky k Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 prehľadne
❓ Existujú pre Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 nejaké špeciálne akcie alebo výhodné balíčky?
Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 kúpite za cenu od 21,4 EUR v Ledv.sk.
❓ V ktorých obchodoch majú Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2?
Vyskúšajte Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 za atraktívnu cenu v Ledv.sk.
❓ Je Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 práve dostupný?
Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 býva často skladom v Ledv.sk.