Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4
Vyvolávacia cena
18,6 EUR
Najdôležitejšie detailyBezdrôtový, sieťový stenný dotykový ovládač - regulácia jasu, ovládanie zdroja svetla RGB+ teplá/chladná (CCT)Iba ovládač! Na prevádzku je potrebný aj ovládač pre skupinovú zónu RGBW alebo RGB WW/CW. Celkovo je možné ovládať 4...
Podrobný popis
Pre Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 máme teraz iba jedného predajcu. Podobné položky nájdete nižšie.
Prezrite si Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 v sekcii led pás a kúpte ho za 18,6 EUR u Ledv.sk.
Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 – popis, skúsenosti a odporúčania
Produkt je práve na našom skladeV tejto chvíli na sklade
Slová zákazníkov o Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4
Maximálne bodové ohodnotenie
Zákaznícka cena18,6 EUR
Informácie aj špecifikácie k Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 získate na Ledv.sk
Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 v recenziách: názory zákazníkov a užitočné informácie
Bezdrôtový, sieťový stenný dotykový ovládač - regulácia jasu, ovládanie zdroja svetla RGB+ teplá/chladná (CCT)Iba ovládač! Na prevádzku je potrebný aj ovládač pre skupinovú zónu RGBW alebo RGB WW/CW. Celkovo je možné ovládať 4 samostatné skupiny LED (zóny) RGBW!S pomocou ovládača sú dostupné nasledujúce funkcie:Zapnutie a vypnutie (hlavný vypínač pre každú skupinu).Ľubovoľné nastavenie RGB farby (farebný pás).Nastavenie teploty farby od chladnej bielej po teplú bielu (CCT).Regulácia jasu pre nastavenú farbu.Používanie programov so svetelnými efektmi a nastavenie ich rýchlosti.Zapnutie a vypnutie pre každú skupinu (zónu).
Vyhľadávajte ďalšie led pás podľa ceny
Objavte cenovo dostupné LED pás prehľadne na jednom mieste.
Vaše otázky k Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 prehľadne
❓ Existujú pre Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 nejaké špeciálne akcie alebo výhodné balíčky?
Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 kúpite za cenu od 18,6 EUR v Ledv.sk.
❓ V ktorých obchodoch majú Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4?
Vyskúšajte Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 za atraktívnu cenu v Ledv.sk.
❓ Je Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 práve dostupný?
Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , RGB + CCT , Miboxer (Mi-Light) , T4 býva často skladom v Ledv.sk.